ME OLEMME PARTIOAITTA

Meillä saat työskennellä outdoor-alan parhaiden asiantuntijoiden parissa

TÖISSÄ PARTIOAITASSA

TUTUSTU MEIHIN

 • Aloitin työt täällä Oulun Partioaitassa kolme ja puoli vuotta sitten opiskeluiden ohella. Liikun luonnossa vaeltaen, valokuvaten, gravel-pyörällä tai poluilla juosten. Seikkailuni sijoittuvat kotimaan metsistä aina kauas Pohjois-Norjaan. Parasta aitalla työskentelyssä on samanhenkiset työkaverit, mahdollisuus olla ulkoilun aallon harjalla sekä tietysti mukavat asiakkaat.

  Joona Kuosmanen

  Myyjä Partioaitta Oulu

 • Olen nöyrästi kiitollinen, että olen saanut olla mukana jo yli 10 v kehittämässä Partioaittaa upean tiimin kanssa. Joka päivä on ollut uusi mahdollisuus ja tämä kuvaa myös yrityksemme tapaa toimia. Partioaitta on vanha jalokivi suomalaisten brandien keskuudessa ja se on vahvistanut asemaansa viimeisten vuosien aikana. Pitkäjänteinen tekeminen kuvaa tekemistämme. Vastuullisuus ja yhdessä tekeminen ovat vahvoja arvoja ja strategisista tavoitteista tärkeimmät. Meillä on aivan upea missio jonka mukaan me saamme tehdä töitä, ”inspiroida ihmisiä ulkoilemaan vastuullisesti!” Meitä yhdistää myös oma hieno sloganimme Ulkona.Perillä., nautimme ulkoilusta rauhassa ja omalla tavalla suorittamatta.

  Nina Ehrnrooth

  Toimitusjohtaja

 • Aloitin keväällä 2011 myyjänä Yrjönkadun Partioaitassa. Tällä hetkellä työskentelen Partioaitan pääkonttorilla ostoassistenttina. Parasta työssäni on samanhenkiset työkaverit ja ala, jolla autamme asiakkaita löytämään oikeat tuotteet retkille ja reissuun.

  Erika Anttila

  Ostoassistentti

 • Olen Riikka Leppänen ja työskentelen tällä hetkellä Iso-Omenan myymälässä myymäläpäällikkönä. Aloitin Aitassa syyskuussa 2018 kausiapulaisena, mutta hyvin nopeasti itselleni selkeni, että tästä haluan itselleni pysyvän työn. Onneksi määräaikaisuuden lopun lähestyessä avautui Yrjönkadun myymälässä ensin osa-aikainen tekstiilivastaavan paikka, josta siirryin kokoaikaisesti Fjällrävenin Brand Corneriin ja sitten Floor Managerin pestin kautta myymälänhoitajaksi. Myymälänhoitajana ehdin toimia pari vuotta, kun tuli tilaisuus lähteä eteenpäin myymäläpäälliköksi. Parasta Partioaitassa on huiput työkaverit, joiden tietotaidosta on ilo ammentaa ja oppia uutta, vaihtelevat työpäivät, sekä tilaisuus hyödyntää omaa jo olemassa olevaa osaamista vapaasti. Lisäksi mitä ikinä töiden puitteissa olenkaan halunnut laajentaa osaamisessani, on se ollut mahdollista. Olen kerännyt kokemusta kaikista pääkaupunkiseudun myymälöistä sekä päässyt osallistumaan Vaasan ja Tapiolan myymälöiden avaamiseen ja henkilökunnan perehdytykseen. Tärkeintä tässä työssä on oma asenne ja intohimo ulkoiluun, kaiken muun voi oppia!

  Riikka Leppänen

  Myymäläpäällikkö

Joko Partioaitta on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@partioaitta.fi