ME OLEMME PARTIOAITTA

Meillä saat työskennellä outdoor-alan parhaiden asiantuntijoiden parissa

TÖISSÄ PARTIOAITASSA

TUTUSTU MEIHIN

 • Aloitin työt täällä Oulun Partioaitassa reilu kaksi vuotta sitten opiskeluiden ohella. Liikun luonnossa vaeltaen, valokuvaten, gravel-pyörällä tai poluilla juosten. Seikkailuni sijoittuvat kotimaan metsistä aina kauas Pohjois-Norjaan. Parasta aitalla työskentelyssä on samanhenkiset työkaverit, mahdollisuus olla ulkoilun aallon harjalla sekä tietysti mukavat asiakkaat.

  Joona Kuosmanen

  Myyjä Partioaitta Oulu

 • Olen työskennellyt Partioaitassa kolme vuotta, ja tänä aikana olen toiminut niin myyjä-visualistina kuin myymälänhoitajanakin; nykyisin työskentelen verkkokaupan sisällöntuottajana. Koen, että sisällöntuottajana pääsen käyttämään monipuolisesti vahvuuksiani, ja vaikka työni onkin hyvin itsenäistä, saan tehdä yhteistyötä laajasti eri osastojen ja tahojen kanssa. Olen iloinen, että olen päässyt työskentelemään eri tehtävissä ja näkemään yritystä eri kulmista. Partioaitassa minulle on tärkeää luonnonläheiset arvot sekä samanhenkiset työkaverit, joista muutamista on muodostunut minulle hyviä ystäviä.

  Anna Söderlund

  Web Content Creator

 • Olen nöyrästi kiitollinen, että olen saanut olla mukana jo yli 10 v kehittämässä Partioaittaa upean tiimin kanssa. Joka päivä on ollut uusi mahdollisuus ja tämä kuvaa myös yrityksemme tapaa toimia. Partioaitta on vanha jalokivi suomalaisten brandien keskuudessa ja se on vahvistanut asemaansa viimeisten vuosien aikana. Pitkäjänteinen tekeminen kuvaa tekemistämme. Vastuullisuus ja yhdessä tekeminen ovat vahvoja arvoja ja strategisista tavoitteista tärkeimmät. Meillä on aivan upea missio jonka mukaan me saamme tehdä töitä, ”inspiroida ihmisiä ulkoilemaan vastuullisesti!” Meitä yhdistää myös oma hieno sloganimme Ulkona.Perillä., nautimme ulkoilusta rauhassa ja omalla tavalla suorittamatta.

  Nina Ehrnrooth

  Toimitusjohtaja

 • Aloitin keväällä 2011 myyjänä Yrjönkadun Partioaitassa. Tällä hetkellä työskentelen Partioaitan pääkonttorilla ostoassistenttina. Parasta työssäni on samanhenkiset työkaverit ja ala, jolla autamme asiakkaita löytämään oikeat tuotteet retkille ja reissuun.

  Erika Anttila

  Ostoassistentti

 • Olen Riikka Leppänen ja työskentelen Yrjönkadun myymälässä myymälänhoitajan sijaisena. Aloitin Aitassa syyskuussa 2018 kausiapulaisena, mutta hyvin nopeasti itselleni selkeni, että tästä haluan pysyvän työn. Onneksi määräaikaisuuden lopun lähestyessä avautui ensin osa-aikainen tekstiilivastaavan paikka, josta siirryin kokoaikaisesti Fjällrävenin Brand corneriin ja sitten floor managerin pestin kautta myymälänhoitajan sijaiseksi. Parasta työssäni on huiput työkaverit, joiden tietotaidosta on ilo ammentaa ja oppia, vaihtelevat työpäivät, sekä tilaisuus hyödyntää omaa jo olemassa olevaa osaamista vapaasti. Lisäksi mitä ikinä töiden puitteissa olenkaan halunnut opiskella lisää, se on ollut mahdollista. Olen myös kerännyt kokemusta lähes kaikista pääkaupunkiseudun myymälöistä sekä päässyt auttamaan Vaasan myymälän avaamisessa. Tärkeintä tässä työssä on oma asenne ja intohimo ulkoiluun, kaiken muun voi oppia!

  Riikka Leppänen

  Myymälänhoitaja

Joko Partioaitta on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@partioaitta.fi